Get a site

Seri si weekenduri pline de haz in familie cu Just Dance 2017 PS4

Distractie in familie cu cel mai popular joc din genul muzica si dans.

Versiunea Just Dance 2017 include 40 de melodii populare, sase moduri de joc, accesul la continut nou adaugat pe parcursul anului si posibilitatea de a dansa pe mai bine de 200 de melodii prin intermediul abonamentului Just Dance Unlimited.

Jocul este disponibil si pentru urmatoarele platforme: Xbox One, Wii, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Nintendo Switch, Microsoft Windows.

Cateva din melodiile pe care poti dansa in Just Dance 2017 PS4,

Cheap Thrills – Sia Ft. Sean Paul

Lean On – Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake

Sorry – Justin Bieber

DADDY – PSY Ft. CL of 2NE1

Worth It – Fifth Harmony Ft. Kid Ink

Do not Stop Me Now – Queen

Po Pi Po – Hatsune Miku

El Tiki – Maluma

September – Equinox Stars

What Is Love – Ultraclub 90

Radical – Dyro & Dannic

Inna – Cola Song

Da Click Pe Link Si Ia-ti Joc Just Dance 2017 pentru Xbox One

Cum se controleaza jocul Just Dance 2017

Jocul asta presupune folosirea corpului pe post de joystic. Trebuie sa te misti in fata televizorului imitand miscarile de pe ecran. Intr-un fel este chiar o metoda de a face efort fizic in timp ce te distrezi.

Camera PS4 are probleme de detectie a copiilor in timpul sesiunilor de joc. Dureaza un pic mai mult pentru calibrare, dar asta nu garanteaza ca in timpul jocului nu va esua in a recunoaste persoanele.

Trebuie sa porti haine deschise la culoare in camere bine iluminate.

Instructiunile Ubisoft sunt mult mai simplu de urmat pentru calibrarea camerei PS4

Pentru o acuratete mai mare in jocul Just Dance 2017 ai nevoie pe langa Sony PlayStation Camera pentru PS4 si de controllere “PlayStation Move Motion Controller”.
Sunt usor de tinut in mana. Copiii vor fi fascinati de culorile pe care le afiseaza capetele luminoase ale controlerelor. Pentru copii este mult mai confortabil sa foloseasca acest controler in locul telefonului mobil.

Consola poate sa captureze si sa interpreteze miscarile efectuate cu PlayStation Move Motion Controller cu o mai mare acuratete.

Daca nu dispui inca de o camera pentru PS4 sau controller PS move poti sa te bucuri de joc folosind un smartphone pe care ai instalata o aplicatia Just Dance Controller app! (IOS, Android)

Pot juca pana la sase persoane in acelasi timp. Depinde si de cantecul rulat. Unele nu accepta decat modul solo.

Modurile Just Dance 2017

Just Dance 2017 – Modul – SWEAT

Poti sa creezi un playlist personalizat cu melodiile pe care vrei sa dansezi. Tine evidenta caloriilor arse, a timpului de dans si a cantecelor pe care le rulezi.

Just Dance 2017 – Modul – Just Dance Machine!

Extraterestrii dansatori te-au rapit si te provoaca sa dansezi pana vei incarca bateriile navei lor pentru a se putea intoarce acasa. Daca au obtinut suficienta energie vor fi deblocate noi segmente de dans.

Va trebuie sa experimentezi cu diverse stiluri de dans precum balet, hakka, can can, flamenco, charleston etc.

Just Dance 2017 – Modul – Dance Quest

Demonstreaza ca miscarile de dans sunt a doua ta natura si vei putea avansa pe locul 1.

Just Dance 2017 – Modul – “Video Challenge”

Porneste camera PS 4 si danseaza impreuna cu un prieten aflat la distanta. Va puteti compara modul de interpretare a dansului.

Just Dance 2017 – Modul – World Dance Floor:

Intra in competitie cu jucatori de pe tot globul. Participa la evenimente speciale. Coopereaza cu alti dansatori si deblocheaza premii speciale.

Just Dance 2017 – Modul – Dance Mashup:

Este modul in care pentru acelasi cantec poti sa rulezi miscari coreografice si din versiunile mai vechi ale titlului Just Dance.

Intra in comunitatea Just Dance TV pentru continut proaspat, lectii de dans, car dances

Functia Autodance – la terminarea fiecarui cantec jocul creaza un mini video in care este afisata performanta ta. Este foarte nostim sa vezi cum ai executat miscarile si mai ales pe cele gresite.

Community Remix: La fiecare doua luni sunt selectate cele mai bune interpretari ale dansului unei singure melodii si se creaza un remix video.

Facebook Comments