Get a site

SENZATIONAL – 128000 Imagini de 24Mpx sau 265672 de Mp3-uri pe un stick flash

Seria de flash drive-uri HyperX Predator 3.0 USB Flash drive este mult mai rapida la citire si scriere decat multe HDD externe obisnuite.

Vitezele pe care Kingston le prezinta oficial sunt de pana la 240MB/s la citire si de pana la 160MB/s la scriere daca se foloseste dispozitivul pe un port USB 3.0. Aceste viteze pot diferi in functie de fiecare sistem in parte. Utilizatorii acestui stick de memorie au lasat comentarii apreciative pe pagina sa de pe Amazon.

Carcasa din aliaj de zinc impresioneaza prin designul modern si elegant.

Posibilitatea de a fi agatat la chei il plaseaza in topul optiunilor de achizitie a unei memorii portabile de capacitate mare.

Kingston DataTraveler HyperX Predator
Kingston DataTraveler HyperX Predator

Pentru un Flash Drive vitezele de citire si scriere sunt impresionante.

Spatiul de stocare este destul de generos pentru orice arhiva de fisiere personale sau de la serviciu pe care trebuie sa le accesezi de pe orice computer.

Ce compatibilitate are memoria USB Kingston DataTraveler HyperX Predator 1TB, USB 3.0?

In primul rand poate fi accesata si de pe porturi USB 2.0 suferind scaderea de performanta corespunzatoare. De la o viteza de scriere de 160MB/s pe USB 3.0 va trebui sa ai rabdare sa copiezi fisierele de dimensiuni mari la viteze de pana la 30MB/s pe USB 2.0.

Poate fi utilizat cu urmatoarele sisteme de operare: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Windows Vista® (SP2), Mac OS X v.10.8.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OS.

Utilizatorii de Mac OS X v.10.8.x+ declara ca au obtinut cele mai bune rezultate in ce priveste viteza de scriere, dupa ce au reformatat sistemul de fisiere al HyperX Predator 3.0 USB folosind sistemul nativ Mac OS Extended. Neajunsul acestei operatiuni este ca pentru a folosi stick-ul pe un PC trebuia instalat un program care sa recunoasca sistemul de fisiere nativ MAC OS care se numeste MacDrive.

Optiunea mai simpla, care nu trebuie sa dea batai de cap nimanui, este sa fie lasat formatul de fisiere exFAT cu care este deja pregatit HyperX Predator, ceea ce va permite utilizarea lui pe diverse tipuri de sisteme de operare: Mac, Windows, etc fara a mai fi nevoie sa fie reformatat pentru sisteme de fisiere native specifice fiecarui sistem de operare in parte.

De ce un flash drive de 1 TB si nu un HDD extern cu acceasi capacitate sau mai mare?

Daca tot ce cauti este un dispozitiv incapator dar de dimensiuni mici, care sa poata fi transportat usor chiar si agatat la chei, atunci are importanta sa iti iei un flash drive cu o capacitate de stocare de 1 TB.

Arhiva personala este mereu aproape gandeste-te ca poti sa ai la indemana pana la 128000 Imagini de 24Mpx sau 265672 de Mp3-uri pe un stick flash!

Tabel Capacitate de Stocare Memorii Flash
Tabel Capacitate de Stocare Memorii Flash sursa (http://www.kingston.com/us/flash/storage_chart)

Un stick flash parca ofera senzatia aia de intimitate. E usor de purtat in buzunar sau in poseta ca multe alte lucruri personale in timp ce un HDD extern ofera senzatia de obiect impersonal care desi are posibilitatea de a stoca mai mult nu te face sa te simti apropiat de el.

Profesionistii care au nevoie sa aiba fisierele de lucru importante la indemana tot timpul precum si toata arhiva proiectelor la care lucreaza se pot considera de-a dreptul rasfatati cu capacitatea de stocare de 1 TB a lui HyperX Predator 3.0 USB Flash Drive

Daca in schimb capacitatea de stocare si portabilitatea sunt mai importante si nu tii cont de dimensiunile fizice ale dispozitivului atunci optiunea mai prietenoasa cu bugetul poate fi un HDD extern.

Vezi oferta la HDD externe cu capacitate de stocare de 1 TB.

HyperX Predator 1TB
Memorie USB Kingston DataTraveler HyperX Predator 1TB, USB 3.0

Detallii despreKingston DataTraveler HyperX Predator 1TB, USB 3.0

  • Capacitate: 1TB
  • Viteze USB 3.0: 240MB/s read and 160MB/s write
  • Viteze USB 2.0: 30MB/s read and 30MB/s write
  • Compatibilitate: USB 2.0
  • Dimensiuni fara inel de chei: (72mm x 26.94mm x 21mm)
  • Dimensiuni cu inel de chei: (88.53mm x 26.94mm x 21mm)
  • Temperatura de operare: (0°C to 60°C)
  • Temperatura de pastrare:(-20°C to 85°C)
  • Format de fisiere: exFat
  • Compatibil cu: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Windows Vista® (SP2), Mac OS X v.10.8.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OS™
Facebook Comments