Get a site

Despre Schimbarea Perspectivei Asupra Vietii – Work Smarter Not Harder

Studiem cu sarg autorii americani de carti motivationale pentru a gasi raspunsuri la intrebarea: cum sa ai success in viata! , aplicam principii, facem analize, studiem mai mult si batem pasul pe loc iar in tot acest timp avem in fata noastra un set de mesaje care patrund in creierul tuturor romanilor transmis de artistii populari care canta manele.

Da, manelele fac nasurile subtiri sa se strambe, dar sa dam Cezarului ce e al Cezarului, mesajul lor este exact ce ai nevoie dupa o perioada grea in viata.

Traininguri peste traininguri despre dezvoltare personala nu pot sa exemplifice mai bine ce inseamna sa traiesti viata gandind pozitiv.

Manelele, transmit tocmai acel mesaj complicat intr-un mod usor de acceptat de oricine, indiferent de nivelul de educatie si de momentul in viata.

Atmosfera de deprimare din societate poate sa fie intrerupta prin schimbarea modului de a privi viata.

Cand te saturi de vizitat cele mai populare locuri pe mapamond, folosind google street view, si iti pui intrebarea ce gresesti indiferent cat de mult timp dedici studiului si aplicarii unor notiuni din carti publicate de altii care au avut succes apare momentul ala de declic.

Ceva trebuie sa fie gresit in modul in care privim lumea.

In Romania sunt oameni care reusesc sa se bucure de fiecare clipa a vietii intr-un mod mult mai usor decat acceptam unii dintre noi ca se poate.

Totul se rezuma la credintele limitative pe care ni le impunem atunci cand nu e cazul. Work Smarter Not Harder!

Viata nu trebuie luata atat de in serios. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si in asa mod lasam si creierul sa fie eliberat de stress si dam drumul creativitatii!

PETRICA CERCEL – DACA PLOUA , NU MA PLOUA (oficial video) 2018

Florin Salam – My pocket talks [official video] 2018

Petrica & Florin Cercel – Se cunoaste stofa buna (oficial video) 2018

Petrica , Florin si IONUT CERCEL – Noi dam inainte , voi dati inapoi (oficial video 2017)

Ionut de la Constanta – E greu sa urcati [oficial video] 2018

https://youtu.be/QAYnDjSyIUc

Facebook Comments