Get a site

Casti Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1 REVIEW

Deobicei, marea majoritate dintre noi nu cumpara cate o pereche de casti pentru fiecare mod de utilizare. Marea majoritate avem cel putin doua perechi (una pentru activitati PC si alta pentru telefonul mobil).

Castile pentru PC sunt folosite atat pentru conversatie prin skype si alte servicii de internet messaging, auditie, gaming si tot ce presupune ascultarea si inregistrarea sunetului.

Am avut in ultimele luni cateva perechi de casti pentru PC la pret mic. Si-au facut datoria, au redat sunet, au facut zgomot au rezistat putin. Fie materialul din care erau confectionate a inceput sa se dezintegreze fie nu au mai functionat corespunzator.

Urmatorul pas a fost sa aleg segmentul de casti gaming pentru PC.

Castile gaming au un atu principal si anume ca purtarea lor in sesiuni de cateva ore nu trebuie sa te oboseasca. Sunetul sa fie placut (nici prea strident in ce priveste sunetele inalte, nici prea infundat in ce priveste basii).

Hama uRage Soundz 7.1
Hama uRage Soundz 7.1

Specificatii Tehnice Casti Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1

Culoare si design negru cu detalii de design cu albastru
Conectivitate Cu Fir
Tip conexiune USB-A Plug
Lungime Cablu 2,5 m
Diametru difuzor 40 mm
Frecventa de raspuns (casti) 20 Hz – 20 kHz
Frecventa de raspuns (microfon) 100 Hz – 10 kHz
Impedanta (casti) 32 Ω
Impedanta (microfon) <= 2,2 kOhm Ω
Tip Microfon omnidirectional
Sensitivitate casti 105 dB +/- 3 dB
Sensitivitate microfon -36 dB +/- 3 dB

Oficial producatorul declara ca sunt compatibile doar cu PC si laptop. Neoficial pot sa spun ca functioneaza fara probleme si cu PS4.

Lungimea de 2,5 m a firului este mai mult decat suficienta sa le poti conecta la ps4 si sa joci sau sa discuti cu prietenii stand confortabil pe canapea. Conectarea la consola PS4 a fost simpla. Am inserat mufa USB in portul corespunzator al consolei si au functionat.

Experienta de gaming pe PS4 se imbunatateste o data ce folosesti Casti Gaming Hama uRage SoundZ 7.1. Modul spatial al redarii sunetului in aceste casti iti va da de multe ori senzatia ca te afli chiar in acelasi loc cu personajul din joc. Exagerand putin, te vei feri de gloantele venite din lateral, sau te vei piti cand un elicopter va zbura razant pe deasupra ta.

Firul de 2,5 m are o lungime care consider ca este potrivita pentru utilizare la PC sau chiar pe PS4. Are invelis textil pentru o protectie suplimentara.

Ambalajul are un design atractiv. Cutia din carton este solida. Castile sunt puse intr-o tavita de plastic si fixate cu niste sarmulite de ea pentru a sta fixe pe timpul transportului de la producator catre punctul de vanzare si al procesului de vanzare.

Ambalaj Hama uRage SoundZ 7.1
Ambalaj Hama uRage SoundZ 7.1

Despre vibrarea dinamica a castilor Hama uRage SoundZ 7.1:

Am testat posibilitatea de vibrare dinamica cu melodia Plonl (Original MIx) Redshape https://www.beatport.com/track/plonk-original-mix/580520

Dupa apasarea butonului comutator si ducerea la maxim a volumului din PC trebuie sa te pregatesti ca sa simti cum castile incep sa iti gadile urechile la propriu saltand pe cap. Eu unul nu am suportat volumul maximn si vibrarea dinamica prea mult. Lasand volumul la un nivel acceptabil se simte o vibratie placuta a basului in casti.

Despre experienta la purtare a castilor Hama uRage SoundZ 7.1:

Buretele difuzoarelor face ca aceste casti sa nu dea senzatia neplacuta de apasare pe urechi. Stau bine pe cap, nu aluneca, nu strang. Se pot purta mai multe ore fara sa simti ca transpira urechile in interiorul compartimentelor difuzoarelor.

Testarea auditiei pentru Casti Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1

Cel mai bun test pentru a afla daca acest model de casti se potriveste gusturilor tale ca utilizator este sa incerci sa asculti cateva piese din diverse genuri muzicale. Nici un test sintetic (grafice, tabele, functii) nu va putea sa surprinda cu adevarat ceea ce percepe fiecare utilizator in parte pentru a putea oferi fiecaruia solutia optima.

Fidelitatea sunetului castilor Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1 poate fi testata foarte usor ascultand piese de muzica clasica precum simfonii pentru pian sau chiar chitara clasica spaniola. Nu vei avea de facut ajustari suplimentare pentru a trai senzatia ca esti in acceasi incapere cu interpretii acelor piese.

Asculta cateva mostre la calitate de studio si fa-ti o parere despre cum se aude muzica clasica in Castile Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1

Mozart: Piano Concerto No. 23 & Rachmaninov: Piano Concerto No. 3

Francesco Piemontesi Mozart: Piano Concertos 25 & 26

Tchaikovsky`s Symphony No. 6 “Pathétique”

Exemple de melodii pentru a testa bass ul castilor Hama uRage SoundZ 7.1:

Pentru a afla ce pot aceste casti atunci cand e timpul sa redea bass e necesar sa asculti melodii ( La Fiesta Original Mix Max Chapman, Cola Original Mix CamelPhat Elderbrook, etc) de pe pagini dedicate pentru muzica de club precum beatport.

Redshape – Plonk (Dub)

Da Click Pe Link Pentru: Exemple de piese rock pentru a testa castile Hama uRage SoundZ 7.1

Cumpara Casti Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1<

Sunetul din multe videoclipuri pe youtube nu impresioneaza nici cu casti ieftine si cu atat mai putin cu acest model.

Aspecte negative despre Casti Gaming USB pentru PC si PS4 – Hama uRage SoundZ 7.1

Trebuie sa vrei sa gasesti aspecte negative daca e sa carcotesti si atunci iata cateva puncte (nu neaparat negative) despre acest model de casti:

Lumina albastra din microfon si din casti ramane tot timpul pornita. Daca placa de baza este model mai nou care alimenteaza porturile USB chiar si dupa inchiderea PC-ului atunci luminitele albastre ale difuzoarelor si microfonului pot fi deranjante peste noapte

Nu costa mai mult decat ar trebui si atunci cei care vor afla de pretul lor nu vor ramane impresionati de “valoarea” lor.

In loc de concluzii.

Atunci cand vine vorba despre redare sunet in casti, fiecare dintre noi are anumite asteptari de laacest dispozitiv. DJ-ul profesionist va dori ceva, un inginer de sunet de studio altceva, un meloman inrait altceva. Consider ca aceste casti sunt o alegere buna pentru toti la un pret rezonabil. Pentru un utilizator obisnuit ca mine, Hama Urage Soundz 7.1 Premium Black satisface toate cerintele pe care le pot avea de la o pereche de casti. Sunetul este clar redat, chiar si la volum maxim, atat cat pot suporta urechile mele.

Vezi Oferta La Casti Gaming!

Facebook Comments